Bekijk de reacties van onze klanten

Wij laten ook graag onze klanten aan het woord over onze dienstverlening. Zo zijn we niet alleen transparant over wat we doen, maar ook hoe we het doen!

Wilt u ook graag een woordje meespreken? Stuur dan uw reactie aan: contact@wgbewind.nl

Samantha

We zijn eigenlijk nooit iets tekort gekomen

‘Vanaf de start waren we een beetje bang dat we echt in een keurslijf terecht zouden komen. Dat er eigenlijk geen vrijheden zouden zijn en niets mogelijk was. Het heeft ons positief verrast dat er bij heel veel zaken overleg mogelijk is geweest waardoor we toch een hele grote keuze- vrijheid hebben gehad in de tijd dat we onder bewind stonden.

We zijn eigenlijk nooit iets tekort gekomen en onze bewindvoerder heeft bijvoorbeeld ook voedselbank geregeld. Over de schaamte in eerste instantie hebben we ons heen gezet. Het fijne van alles is dat onze kinderen nu alles lusten. We zijn heel dankbaar voor alle hulp die we hebben gehad. Ook voelen we ons verantwoordelijk voor onze situatie en we hebben er alles aan gedaan om uit de schulden te komen. Wat ook heel fijn is geweest dat we altijd alles in onview na konden gaan waardoor we altijd zicht hadden op onze situatie. Het bewind voelde echt niet als een gevangenis en we hebben uiteindelijk als heel positief ervaren.’

Anita

Ik heb weer tijd voor mijn moeder

‘Mijn moeder was al geruime tijd in de war en steeds vaker kwam ze in financiële problemen’. ‘Ik was ontzettend veel tijd kwijt met het bellen van instanties’. ‘Op een gegeven moment werd zelfs de elektriciteit afgesloten’. ‘Ik heb toen hulp gezocht bij Wellens – Goedhart Bewindvoering’. ‘Ik ben heel vriendelijk en snel geholpen’. ‘Mijn moeder staat nu onder bewind en mentorschap’. ‘Ze krijgt de zorg die ze nodig heeft en ik heb geen zorgen meer over de geldzaken’. ‘Sinds lange tijd kan ik nu weer gezellige dingen doen met mijn moeder’.

Theo

De bewindvoerder luistert goed naar mijn verhaal

‘In de afgelopen jaren ben ik gescheiden en is mijn huis onder water komen te staan’. ‘Daarnaast waren er veel persoonlijke beslommeringen waardoor ik psychische klachten heb gekregen en mijn werk kwijt ben geraakt’. ‘Al in het intake gesprek was aandacht voor mijn persoonlijke situatie en had de bewindvoerder interesse in mij als persoon’. ‘Na ruim 4 jaar ben ik inmiddels zonder schulden en heb ik weer een leuke baan gevonden’.

Petra

De rust is terug !

‘Ik ben zo blij dat ik de schuldregeling achter de rug is’. ‘Het begin vond ik heel lastig omdat ik zoveel berichten heb gelezen van malafide bewindvoerders’. ‘Daar ben ik erg van geschrokken’. ‘Maar jullie hebben echt waargemaakt wat jullie verteld hebben in het intakegesprek’. ‘Eerst is het lastig en een beetje rommelig maar als de post eenmaal bij de bewindvoerder komt ontstaat er rust’.

Bram

Mijn leven is weer georganiseerd!

‘Jullie hebben zoveel voor mij gedaan. Daar ben ik heel dankbaar voor. Mijn woonkamer is weer gezellig ingericht en ik ben ontzettend blij dat alles op rolletjes loopt’.

Wij bellen u!

Wilt u door ons gebeld worden voor een vrijblijvend gesprek? Dat kan! Vul uw naam en telefoonnummer in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Zelf contact opnemen mag natuurlijk ook, kijk op onze contact-pagina voor meer informatie.