Samantha

We zijn eigenlijk nooit iets tekort gekomen

‘Vanaf de start waren we een beetje bang dat we echt in een keurslijf terecht zouden komen. Dat er eigenlijk geen vrijheden zouden zijn en niets mogelijk was. Het heeft ons positief verrast dat er bij heel veel zaken overleg mogelijk is geweest waardoor we toch een hele grote keuze- vrijheid hebben gehad in de tijd dat we onder bewind stonden.

We zijn eigenlijk nooit iets tekort gekomen en onze bewindvoerder heeft bijvoorbeeld ook voedselbank geregeld. Over de schaamte in eerste instantie hebben we ons heen gezet. Het fijne van alles is dat onze kinderen nu alles lusten. We zijn heel dankbaar voor alle hulp die we hebben gehad. Ook voelen we ons verantwoordelijk voor onze situatie en we hebben er alles aan gedaan om uit de schulden te komen. Wat ook heel fijn is geweest dat we altijd alles in onview na konden gaan waardoor we altijd zicht hadden op onze situatie. Het bewind voelde echt niet als een gevangenis en we hebben uiteindelijk als heel positief ervaren.’

Wij bellen u!

Wilt u door ons gebeld worden voor een vrijblijvend gesprek? Dat kan! Vul uw naam en telefoonnummer in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Zelf contact opnemen mag natuurlijk ook, kijk op onze contact-pagina voor meer informatie.