Anita

Ik heb weer tijd voor mijn moeder

‘Mijn moeder was al geruime tijd in de war en steeds vaker kwam ze in financiële problemen’. ‘Ik was ontzettend veel tijd kwijt met het bellen van instanties’. ‘Op een gegeven moment werd zelfs de elektriciteit afgesloten’. ‘Ik heb toen hulp gezocht bij Wellens – Goedhart Bewindvoering’. ‘Ik ben heel vriendelijk en snel geholpen’. ‘Mijn moeder staat nu onder bewind en mentorschap’. ‘Ze krijgt de zorg die ze nodig heeft en ik heb geen zorgen meer over de geldzaken’. ‘Sinds lange tijd kan ik nu weer gezellige dingen doen met mijn moeder’.

Wij bellen u!

Wilt u door ons gebeld worden voor een vrijblijvend gesprek? Dat kan! Vul uw naam en telefoonnummer in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Zelf contact opnemen mag natuurlijk ook, kijk op onze contact-pagina voor meer informatie.